Elämykset

Oma alpakkahetki 50€/30min tai 100€/1h (1-4 hlöä) Oman perheen tai kavereiden kesken tutustutaan alpakoihin, käydään tarhassa syöttämässä rehua ja sieltä jokainen saa valita itselle mieluisimman alpakan. Käydään kävelyllä vaikka metsässä tai kokeillaan alpakka-agilitya.

Alpakka-agilitypolttarit/synttärit 1,5h/250€ (5-12 hlöä) Alpakka-agilitypolttarit on todella suosittuja! Ensin kerromme alpakoista, sen jälkeen menemme alpakkatarhaan syöttämään alpakoille rehua. Valitsemme agilityyn sopivat eläimet ja kerromme niiden luonteesta. Morsian saa tietenkin ensin valita itselleen sopivan alpakan ja sen lisäksi otetaan 5-7 alpakkaa mukaan. Käymme kävelyllä ja lopuksi treenataan tietty agilitya! Ulkona ollaan koko ajan, joten säänmukainen vaatetus päälle. Lopuksi voitte halutessanne juoda kahvit suklaakakun kanssa tai syödä salaattilounaan, joka haetaan läheisestä kahvilasta. Meillä on myös laavu, johon voi mennä grillaamaan ja viettämään aikaa.

Alpakkametsäretki 1h/200€ (5-12 hlöä)
Ensin tutustutaan alpakkaan ja niille pääsee syöttämään alpakanrehua tarhaan, sen jälkeen valitaan metsäretkelle mieluisat alpakat (max 8 alpakkaa) ja lähdetään n. 30min metsäretkelle. Säänmukainen vaatetus ja vedenkestävät kengät kannattaa laittaa.

Lasten eläinsynttärit 1,5h/200€ (max 10 lasta)
Ohjatun toiminnan jälkeen voi jäädä syömään omia herkkuja 30 min. Valitaan mieluisin eläin; alpakka, poni, aasi tai kani, sen lisäksi ehditään hoitamaan muita eläimiä, myös talutusratsastus mahdollista.

Makkarangrillausta laavulla 30€/2h
Omat grillattavat mukaan, puut ja sytytystarvikkeet löytyy laavulta, nuotion sytyttämisen saa tehdä itse. Laavun sisälle mahtuu istumaan n. 6hlöä. Metsäpalovaaran aikana laavua ei voi käyttää.

Häävierailut alk 200€ Haluatko häistäsi vieläkin ikimuistoisemmat? Toivo ja Lely vierailevat hääjuhlissa, vieraat saavat niitä taluttaa ja tietenkin otetaan paljon kuvia! Vierailu onnistuu myös sisätiloissa.

Alpakka-agilitykursseja, metsäretkiä, eläintenhoitoiltoja järjestetään ympäri vuoden.
Lasten eläinleirejä pidetään kesäisin ja loma-aikaan.
Ajankohtaiset tiedot kursseista ja leireistä löydät täältä (linkki vie Facebookin tapahtumasivulle).

Eläinleirit lapsille kesä 2021

Eläinleiri 6 Ma ja ti 26-27.7.2021 klo 9.30-15 5-11 vuotiaille 80e, sisarus 50e, sisältää lounaan, materiaalit ja vakuutuksen

Eläinleiri 7 Ma ja ti 2-3.8.2021 klo 9.30-15 5-11 vuotiaille 80e, sisarus 50, sisältää lounaan, materiaalit ja vakuutuksen