fbpx

Elämykset

Oma alpakkahetki 60€/30min tai 120€/1h (1-4 hlöä) Oman perheen tai kavereiden kesken tutustutaan alpakoihin, käydään tarhassa syöttämässä rehua ja sieltä jokainen saa valita itselle mieluisimman alpakan. Käydään kävelyllä vaikka metsässä tai kokeillaan alpakka-agilitya.

Lasten eläinsynttärit Meillä pääsee viettämään unohtumattomat synttärit ulkona! Ohjelmassa voi olla eläimiin tutustumista ja niiden hoitoa, kanin silitystä ja hoitoa, aasin harjausta, alpakantalutusta tai vaikka alpakka-agilitya vähän riippuen lasten iästä ja toiveista. Voit valita kahdesta paketista just teille sopivamman. Synttärit voi pitää viikonloppuna tai arki-iltana ympäri vuoden.

PAKETTI I Pienet synttärit 1.5h max 4 lasta, 1h ohjattua toimintaa, meiltä yksi ohjaajaa. Ohjatun toiminnan jälkeen voi jäädä katokseen syömään 30 minuutiksi omia synttäriherkkuja ja käyttää halutessaan grilliä. Hinta yhteensä 120e

PAKETTI II Vähän isommat synttärit 2h max 10 lasta 1.5h ohjattua toimintaa, meiltä kaksi ohjaajaa. Ohjatun toiminnan jälkeen voi jäädä katokseen syömään 30 minuutiksi omia synttäriherkkuja ja käyttää halutessaan grilliä. Hinta yhteensä 200e

Lasten eläinleirit Seuraavat eläinleirit järjestetään kesällä 2023. Ilmoittautuminen alkaa helmikuussa 2023.

Alpakka-agilitypolttarit/synttärit 1,5h/250€ (5-12 hlöä) Alpakka-agilitypolttarit on todella suosittuja! Ensin kerromme alpakoista, sen jälkeen menemme alpakkatarhaan syöttämään alpakoille rehua. Valitsemme agilityyn sopivat eläimet ja kerromme niiden luonteesta. Morsian saa tietenkin ensin valita itselleen sopivan alpakan ja sen lisäksi otetaan 5-7 alpakkaa mukaan. Käymme kävelyllä ja lopuksi treenataan tietty agilitya! Ulkona ollaan koko ajan, joten säänmukainen vaatetus päälle. Lopuksi voitte halutessanne juoda kahvit suklaakakun kanssa tai syödä salaattilounaan, joka haetaan läheisestä kahvilasta. Meillä on myös laavu, johon voi mennä grillaamaan ja viettämään aikaa.

Alpakkametsäretki 1h/200€ (5-12 hlöä)
Ensin tutustutaan alpakkaan ja niille pääsee syöttämään alpakanrehua tarhaan, sen jälkeen valitaan metsäretkelle mieluisat alpakat (max 8 alpakkaa) ja lähdetään n. 30min metsäretkelle. Säänmukainen vaatetus ja vedenkestävät kengät kannattaa laittaa.

Makkarangrillausta laavulla 30€/2h
Omat grillattavat mukaan, puut ja sytytystarvikkeet löytyy laavulta, nuotion sytyttämisen saa tehdä itse. Laavun sisälle mahtuu istumaan n. 6hlöä. Metsäpalovaaran aikana laavua ei voi käyttää.

Häävierailut alk 200€ Haluatko häistäsi vieläkin ikimuistoisemmat? Toivo ja Lely vierailevat hääjuhlissa, vieraat saavat niitä taluttaa ja tietenkin otetaan paljon kuvia! Vierailu onnistuu myös sisätiloissa.

Alpakka-agilitykursseja, metsäretkiä, eläintenhoitoiltoja järjestetään ympäri vuoden.
Lasten eläinleirejä pidetään kesäisin ja loma-aikaan.
Ajankohtaiset tiedot kursseista ja leireistä löydät täältä (linkki vie Facebookin tapahtumasivulle).