fbpx

Yrityksille

Meillä voit järjestää vähän erilaisen työporukan virkistyspäivän. Kokoustiloja meillä ei ole tarjota, mutta sen sijaan mahtavia elämyksiä eläinten seurassa.

Voitte valita rentouttavan metsäretken alpakan kanssa tai kokeilla vauhdikasta alpakka-agilitya. Kesto 1-2h riippuen osallistujamäärästä ja aktiviteetista. Tähän voi yhdistää kahvin ja leivonnaisen tai Cafe Kirjavan salaattilounaan, jonka voi syödä meillä tai lähellä sijaitsevassa kahvilassa. Toki muitakin tilan eläimiä ehtii katselemaan, myös Tilan Puoti on auki.
Kysy lisää, niin tehdään juuri teidän työporukalle sopiva alpakkaelämys!


Alpakkavierailu hoitokodissa. Alpakkapiristystä arjen keskelle. Alpakat ovat sisäsiistejä ja voivat vierailla ulkona tai sisällä. Ne käyvät tarvittaessa myös huoneissa tervehtimässä niitä asukkaita, jotka eivät pääse yhteisiin tiloihin.


Alpakkavierailu tapahtumassa Alpakat ja kanit käyvät erilaisissa tapahtumissa. Mukaan lähtee 2-3 alpakkaa ja halutessanne 1-2 ranskanluppakania. Kaneja pääsee silittämään ja alpakoita voidaan taluttaa riimussa.
Meillä on omat aitaukset eläimille.

Vastaamme mielellämme kysymyksiin ja otamme vastaan ideoita juuri teille sopivasta alpakkapäivästä. Voit laittaa viestin yhteydenottolomakkeen kautta tai soita Heidille puh. 0400974069